Jag erbjuder olika mäklartjänster och lämnar gärna en offert till dig!

Att sälja sin bostad och hem kan vara förenat med många frågeställningar och även väcka många känslor. Oavsett anledningen till att du behöver sälja din bostad finns jag som din mäklare till för att ge dig det stöd i säljprocessen som just du behöver. Därför börjar vårt första möte alltid med frågan om vilka behov och önskemål du har och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt. Ibland är det en snabb affär som önskas och i andra fall får det ta den tid som behövs.

Jag behandlar alla förmedlingsuppdrag med stor omsorg och tillsammans med mina duktiga samarbetspartners lyfter jag fram det absolut bästa med just ditt hem. Jag lägger stor vikt vid beskrivningarna och bilderna i annonsen och lägger extra resurser på digital marknadsföring för att just din annons ska nå ut till så många som möjligt.

Ibland finns särskilda önskemål om en lugnare och mer diskret försäljningsprocess. Ditt hem kan exempelvis byta ägare och säljas underhand utan att först annonseras ut på den öppna marknaden såsom på Hemnet och i sociala medier. Försäljningen förbereds och bostaden kan presenteras för ett urval spekulanter och möjlighet finns att du hittar en köpare som accepterar ditt försäljningspris utan öppen annonsering.

Ibland har du själv hittat en köpare som du har kommit överens med om att köpa din bostad. Då hjälper jag dig med att upprätta köpehandlingarna vid kontrakt och tillträde. Detta kallas för ett skrivuppdrag då förmedlingen inte ingår i uppdraget.

När du anlitar mig ingår alltid en värdering av din bostad. Men jag hjälper dig även med skriftlig värdering av din bostad när du behöver exempelvis en bankvärdering även om du inte ska sälja.

”Helena spred positiv energi och hjälpte oss med allt från skylt, fotografering och annons till att alla handlingar och kontrakt var i ordning. Under hela processen höll hon oss uppdaterade och var väldigt aktiv i kommunikationen mellan oss säljare och intresserade köpare. Allt kändes jättebra! Vi tycker att Helena är en kunnig och professionell mäklare samtidigt som hon visar engagemang och har en personlig framtoning. Det bästa med att välja Helena Ekström som mäklare var att vi blev personligt och trevligt bemötta samt att vi kände att hela processen anpassades efter våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Helena Ekström som mäklare.”

Anneli och Marie (Säljare)